Hoe wij werken

Wie kiest voor Webatleten, kiest voor een planmatige en efficiënte aanpak. Onze klanten zijn onze partners en lange termijnrelaties vinden we belangrijk. Wij helpen onze klanten groot te worden in wat ze doen en voor wie ze dat doen. Van ZZP’ers en MKB bedrijven, tot grotere organisaties.

1
De start
Tijdens een kennismaking bespreken we jouw doelstellingen. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Het internet biedt veel kansen. Aan ons om datgene eruit te pakken wat voor jou relevant is. We laten onze creatieve breinen borrelen en werken ons idee uit in een overzichtelijk actieplan met offerte. Inclusief tijdspad en deadline natuurlijk. Geen lange plannen, maar actiepunten! Klaar voor de start?
2
In beweging
Heldere communicatie, een goed team en projectmanagement is in deze fase onmisbaar. Wij ontzorgen onze klanten graag. Toch werken we ook graag samen met onze klanten. Want niets is leuker dan gezamenlijk bouwen aan een mooi eindresultaat. Tussentijds evalueren we waar nodig en wij zorgen er continue voor dat we op de geplande route blijven zonder vast te lopen. Stap voor stap komt de finish in zicht!
3
Van leren naar presteren
Zijn we allemaal tevreden? Tijd voor lancering! Dagelijks werken we aan de snelheid, veiligheid en de updates van jouw applicatie. In deze fase leren we graag van de cijfers. Dit doen we door data uit bijvoorbeeld Google Analytics te analyseren. Wat gaat goed en wat kan beter? We blijven ons focussen op het bereiken van jouw doel. We helpen je graag bij het kiezen van de voor jou geschikte marketingmiddelen.