Bisseling BV website

Het doel

In de website van Bisseling BV staan de diensten centraal. Daarnaast is het de bezoeker zo makkelijk mogelijk gemaakt om contact op te nemen.

Samen met de klant gaan de ontwikkelingen aan de website verder. Ondertussen worden de bezoekersaantallen gemeten om een inzicht te krijgen in het verkeer op de site.

Trots

Op het mooie en overzichtelijke resultaat. De nadruk van de website ligt op de kwaliteit die Bisseling BV levert en alle diensten die ze in huis hebben. De site past zich moeiteloos aan op elk schermformaat en biedt op mobiele apparaten een bijna app ervaring.

Voor een passende installatie-oplossing

Bisseling BV is een familiebedrijf wat altijd met een passende oplossing komt. Van zonnepanelen installatie op je dak tot laadpaal voor je elektrische auto. Daarnaast kunnen ze je helpen bij verwarming, koeling, sanitair, elektra, data, dakbedekking, zinkwerk, warmtepompen en E-mobility.

Lanova laadpalen webshop

In de website zit ook een webshop geintegreerd. De shop biedt een overzichtelijk aanbod van laadpalen, laadkabels en onderdelen. Het betalen van bestellingen gaat eenvoudig via Ideal, mede mogelijk gemaakt door Mollie.

Bekijk de webshop

Gebruikte technieken

#WordPress #Git #Sass #WooCommerce #Mollie

Meer weten?