Content Class website

Boeien en binden met creatieve content

Beter gezien én onthouden worden bij je doelgroep. Klanten en potentiële klanten aanspreken, je publiek boeien en binden, leads genereren of je naamsbekendheid vergroten. Leer content maken die raakt in de online trainingen van Content Class.

Een boodschap die afgestemd is op de informatiebehoefte van je doelgroep speelt een steeds grotere rol. De resultaatgerichte online trainingen helpen je verder.

Trots

Op het resultaat en de samenwerking met Prima Donna. Het combineren van onze expertises heeft gezorgd voor een gebruiksvriendelijk e-learning platform. Opgezet in een multisite omgeving. Ruim 20 jaar ervaring met content, communicatie en PR + ruim 7 jaar ervaring met (WordPress) web development. Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt, je volgt je online training bij Content Class op je eigen moment.

Het doel

Het platform zorgt ervoor dat deelnemende cursisten vaardigheden ontwikkelen om betekenisvolle content te creëren. In deze online classroom is er voor elk  kennisniveau een passende training.

Gebruikte technieken

#WordPress #LearnDash #Woocommerce #Multisite #Git #Sass

Meer weten?